Tuesday 6 May 2014

Dobrodošli na tekmovanju Game Chef 2014!

Pozdravljeni na uradni strani/blogu prvega slovenskega Game Chef tekmovanja. V zavihkih zgoraj levo si lahko preberete o pravilih in ozadju tekmovanja, na blogu pa bomo sproti objavljali novice in vas obveščali o poteku tekmovanja.

Na kratko: Game Chef je mednarodno tekmovanje v oblikovanju namiznih/analognih iger. Namen organizatorjev je, da je tekmovanje dostopno čim širši publiki, tudi tistim, ki si morda niso nikoli v življenju predstavljali, da bodo kdaj naredili svojo igro.

Na dan začetka tekmovanja (letos bo to 10. maj) bodo javnosti razkrite štiri abstraktne sestavine ter letošnja tema tekmovanja. Iz sestavin tekmovalci izberejo dve ali tri, ter iz njih "skuhajo" svojo igro, ki mora ustrezati dani temi.

Predhodne prijave niso potrebne, dovolj je, da oznanite svoj namen sodelovanja, ter do polnoči, 18. maja na spletu objavite svoj prispevek oziroma osnutek pravil, ki se jih da igrati. Med kandidati bo na koncu izbran slovenski zmagovalec, ki bo preveden in se bo pri mednarodni žiriji potegoval na naziv International Game Chef 2014.

Pa srečno!

No comments:

Post a Comment